CA | ES | EN | FR
Notícies > L'actualitat
Rajadell suspèn la tramitació de l’ordenança de camins rebutjada pel Consorci Forestal
03-05-2019


L’Ajuntament de Rajadell (Bages) en coordinació amb la Diputació de Barcelona ha suspès la tramitació de l’aprovació definitiva de l’ordenança de camins que estava tramitant, tal i com es demanava a les al·legacions presentades l’octubre passat pel Consorci Forestal de Catalunya.


Aquestes es basaven en la denúncia d’una regulació abusiva que vulnerava els procediments legals vigents, perquè el consistori s'atribuïa camins que no pertoquen a l'àmbit municipal, provocant així un clar perjudici al propietari.

L’Ajuntament ha anunciat que buscarà un consens amb els propietaris i veïns afectats per l’ordenança, que de moment queda aturada.

Des del Consorci Forestal felicitem la decisió de l'ajuntament i serem persistents amb aquesta posició de defensa i mantenim el compromís de buscar acords entre administracions i propietaris dels terrenys. La regulació de l'accés a les finques forestals és un tema cabdal per llur conservació i  millora i els responsables de la seva gestió al 80% del territori no entenem que de forma reiterada se'ns deixi de costat per part d'ajuntaments i administracions supramunicipals.


Comparteix  Facebook Twitter Emailconsorci(@)forestal.cat | Avís legal | RGPD
SANTA COLOMA DE FARNERS La Casa del Bosc. C/ Jacint Verdaguer, 3 · Tel. +34 972 842708 Fax +34 972 843094
SOLSONA Centre d’Empreses Innovadores del Solsonès (edifici CTFC). Pujada seminari s/n · Tel./Fax 973 48 13 29
Membres de: