CA | ES | EN | FR
Notícies > L'actualitat
Esmena a la totalitat a la proposta de Pla de Protecció de l'Alta Garrotxa
11-04-2019
El 9 d'abril es va fer a Camprodon la presentació del Pla de Protecció del Medi Natural i del Paisatge de l'Alta Garrotxa, i es va posar de manifest el malestar i l'oposició dels propietaris dels terrenys afectats pel Pla proposat pel Departament de Territori.
En la mateixa línia que ens hem pronunciat des del Consorci Forestal, els propietaris afectats han denunciat una manca de participació real dels afectats a l'hora de valorar la problemàtica de l'espai i com abordar-la.


Es mostren preocupats perquè la proposta oblida la necessitat de recolzament a les activitats tradicionals, i es veu més com una nova trava que com una oportunitat per la gent del territori, que considera que el Departament de Territori exclou a la propietat de la governança d’aquest espai.
 
En parlarem a la propera Assemblea General del Consorci Forestal, el dissabte 11 de maig a Olot, a la qual hi assistirà Teresa Jordà, la Consellera del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació. Tractarem aquest tema per donar recolzament als propietaris de l'Alta Garrotxa i per explicar la nostra oposició a un model de gestió dels espais Xarxa Natura 2000, que es vol estendre a molts altres massissos forestals i que considerem contrari a les necessitats del territori.


Comparteix  Facebook Twitter Emailconsorci(@)forestal.cat | Avís legal | RGPD
SANTA COLOMA DE FARNERS La Casa del Bosc. C/ Jacint Verdaguer, 3 · Tel. +34 972 842708 Fax +34 972 843094
SOLSONA Centre d’Empreses Innovadores del Solsonès (edifici CTFC). Pujada seminari s/n · Tel./Fax 973 48 13 29
Membres de: