CA | ES | EN | FR
Notícies > L'actualitat
Jordi Salbanyà presenta el seu llibre sobre la conservació dels boscos per part dels propietaris forestals privats
02-11-2021

L'advocat i membre de la Junta de Govern del Consorci Forestal, Jordi Salbanyà, ha fet la presentació del llibre "La conservació dels boscos per part dels propietaris forestals privats", que reprodueix la seva tesi doctoral que va merèixer un Cum Laude per part del tribunal avaluador de la Facultat de Dret de la Universitat de Barcelona.
Salbanyà ha fet la presentació durant l'Assemblea General del Consorci Forestal, que coedita el llibre publicat per l'editorial Atelier.


En un temps en que la nostra societat intenta sobreposar-se als estralls dels incendis forestals que cada estiu prenen protagonisme uns incendis que molts vinculen a l'estat d'abandonament en que es troben bona part dels terrenys forestals del nostre país, aquesta obra ofereix una visió crítica del deure de conservació dels boscos que s'imposa als propietaris privats.

El llibre fa un recorregut de com en els fòrums de política internacional els estats han anat adquirint el seu compromís per a la preservació dels boscos; un compromís del que la Unió Europea n'ha estat especialment sensible, i que l'Estat espanyol incorporà en l'ordenament constitucional dins la matèria de medi ambient. També s'exposa com tracten aquesta matèria tant la legislació bàsica estatal ambiental i forestal, com la legislació autonòmica catalana i la de les administracions locals.


Comparteix  Facebook Twitter Emailconsorci(@)forestal.cat | Avís legal | RGPD
SANTA COLOMA DE FARNERS La Casa del Bosc. C/ Jacint Verdaguer, 3 · Tel. +34 972 842708 Fax +34 972 843094
SOLSONA Plaça del Camp, 7 · Tel./Fax 973 48 13 29
Membres de: