CA | ES | EN | FR
Notícies > L'actualitat
Descarrega't la Memòria 2020 del Consorci Forestal de Catalunya
29-09-2021

Ja us podeu descarregar la Memòria 2020 del Consorci Forestal de Catalunya. En ella hi destaquem les principals accions de l’entitat, representant del col·lectiu de propietaris forestals privats de Catalunya, implicats en la gestió del bosc.


Com en tots els àmbits el 2020 ha estat un any complicat. L’esclat de la pandèmia per la Covid-19 ha posat potes enlaire totes les estructures i organitzacions professionals, i el sector forestal no n’ha quedat al marge. Malgrat totes les restriccions de mobilitat i la dificultat d’avançar en algunes àrees, des del Consorci Forestal de Catalunya hem treballat dur per a seguir amb els projectes engegats, adaptar-los a les circumstàncies i fins i tot n’hem engegat de nous.


A la Memòria veureu que el Consorci Forestal i els seus socis, silvicultors i gestors de boscos, han demostrat el seu esforç i compromís en la gestió forestal sostenible, en la defensa dels drets de la propietat forestal i de les polítiques que fomenten un just reconeixement a la tasca dels silvicultors. Una lluita compartida amb d’altres institucions amb les quals col·laborem, i que també queden reflectides en aquest document que ara us presentem.

Esperem que la gaudiu!

 

Descarrega-te-la aquí


Comparteix  Facebook Twitter Emailconsorci(@)forestal.cat | Avís legal | RGPD
SANTA COLOMA DE FARNERS La Casa del Bosc. C/ Jacint Verdaguer, 3 · Tel. +34 972 842708 Fax +34 972 843094
SOLSONA Plaça del Camp, 7 · Tel./Fax 973 48 13 29
Membres de: