CA | ES | EN | FR
Notícies > L'actualitat
Un projecte liderat per la propietat forestal activa és destacat per la Unió Europea en la trobada anual de projectes LIFE
13-07-2021

El Life Biorgest, coordinat pel Consorci Forestal de Catalunya, ha estat escollit com un dels projectes que la Unió Europea ha presentat enguany a la Life Connectivity Platform Meeting. El Life Biorgest ha estat, juntament amb el Life Alnus, amfitrió d’aquesta conferència anual del programa LIFE, que s’ha plasmat en un extens informe d’àmbit europeu, i en què el projecte de millora de la biodiversitat en boscos mediterranis ha destacat per tenir entre els seus objectius la identificació de mecanismes innovadors de finançament i recolzament a la propietat forestal.

 

Assegurar el finançament per a la conservació i millora de la biodiversitat és, precisament, l’aspecte que més ha subratllat l’informe de la Unió Europea, posant en valor que el Life Biorgest treballa per a la millora de les polítiques de conservació i creació d’incentius pels titulars dels terrenys.

L’informe destaca que aquestes mesures de compensació continuades són fonamentals per a la sostenibilitat a llarg termini, involucrant els propietaris dels terrenys en la seva conservació.


Comparteix  Facebook Twitter Emailconsorci(@)forestal.cat | Avís legal | RGPD
SANTA COLOMA DE FARNERS La Casa del Bosc. C/ Jacint Verdaguer, 3 · Tel. +34 972 842708 Fax +34 972 843094
SOLSONA Plaça del Camp, 7 · Tel./Fax 973 48 13 29
Membres de: