CA | ES | EN | FR
Notícies > L'actualitat
Del 10 al 25 d'octubre Sant Celoni acull una nova edició de La Setmana del Bosc.
08-10-2020

Aquest any es celebra la VI edició de la Setmana del Bosc. L'actual situació d’emergència sanitària ha obligat a adaptar un esdeveniment que aplega diferents activitats al llarg de la setmana i que culmina amb la celebració de la Fira del Bosc, un espai de trobada per a moltes persones que es dediquen a diverses activitats relacionades amb el bosc.


L'Associació de Propietaris Forestals del Montnegre i el Corredor organitza dues interessants jornades online en el marc de la Setmana del Bosc de Sant Celoni. Dimarts 13 d'octubre parlaran dels problemes sanitaris que afecten al Montnegre-Corredor (veure programa) i l'endemà, 14 d'octubre, es debatrà sobre els usos de la fusta local. En aquesta xerrada el responsable de la Cooperativa Serveis Forestals, Josep M Tusell, explicarà el projecte d'innovació en producte, procés i en comercialització per introduir al mercat català fustes locals de característiques especials. (programa i inscripció gratuïta aquí).

Aquest any la VI edició de la Setmana del Bosc combinarà les activitats presencials amb d'altres en línia, degut a la situació sanitària actual. Es celebrarà del 15 al 25 d'octubre i aquí podeu veure tota la programació.


Comparteix  Facebook Twitter Emailconsorci(@)forestal.cat | Avís legal | RGPD
SANTA COLOMA DE FARNERS La Casa del Bosc. C/ Jacint Verdaguer, 3 · Tel. +34 972 842708 Fax +34 972 843094
SOLSONA Plaça del Camp, 7 · Tel./Fax 973 48 13 29
Membres de: