CA | ES | EN | FR
Notícies > L'actualitat
Mesures durant l'estat d'alarma decretat pel Coronavirus
16-03-2020

Davant la situació d’estat d’alarma que es viu pel cas del Coronavirus (COVID-19) comuniquem als socis i clients del Consorci Forestal de Catalunya, Cooperativa Serveis Forestals i Quality Suber, que en els propers dies les oficines de Santa Coloma de Farners i de Solsona continuaran estant al vostre servei, extremant totes i cadascuna de les mesures de seguretat i higiene recomanades.

 

En el desenvolupament de la nostra activitat, extremem el principi de prudència per contribuir a preservar en tot moment la salut de tots els treballadors, socis i clients. Aquestes són les mesures concretes que hem adoptat:


Jornada intensiva. L’horari d’atenció al públic passa a ser de 9 a 14 hores.
S’han adoptat totes les mesures de flexibilització dels llocs de treball per facilitar tant el teletreball, com la distribució irregular de la jornada laboral. En conseqüència, recomanem evitar o minimitzar visites i/o contactes presencials.
Demanem que us poseu en contacte amb nosaltres a través del telèfon (972 842 708) o de correu electrònic (consorci@forestal.cat) .
Amb caràcter general, també s’han ajornat visites del nostre equip a altres centres de treball i a socis i clients.
Lògicament, aquestes mesures també impliquen l’ajornament de la inauguració de la nova oficina a Solsona, que estava prevista pel divendres 20 de març.

Com sempre, quedem a la vostra disposició i confiem que puguem retornar a la normalitat el més aviat possible.
 


Comparteix  Facebook Twitter Emailconsorci(@)forestal.cat | Avís legal | RGPD
SANTA COLOMA DE FARNERS La Casa del Bosc. C/ Jacint Verdaguer, 3 · Tel. +34 972 842708 Fax +34 972 843094
SOLSONA Plaça del Camp, 7 · Tel./Fax 973 48 13 29
Membres de: