CA | ES | EN | FR

Vols rebre informació del sector forestal i les activitats del Consorci Forestal de Catalunya?

Subscriu-te gratuïtament al butlletí digital 'Inforest@l' omplint el següent formulari (sempre que vulguis podràs modificar les teves dades):

 

Nom i cognoms
Població
C. electrònic
Al CONSORCI FORESTAL DE CATALUNYA ens comprometem a assegurar que les seves dades de caràcter personal estan protegides i no se’n farà un ús indegut. Al facilitar-nos les seves dades personals entenem que ha llegit i entès tot el relatiu amb la informació de protecció de dades de caràcter personal que s'exposa.
El CFC assumeix la responsabilitat de complir amb la legislació vigent en matèria de protecció de dades nacional i europea (Reglament general de protecció de dades-Reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril de 2016, RGPD-) i té l’objectiu de tractar les seves dades de forma legítima, lleial i transparent. Podeu exercir el dret d’accés, d’oposició, rectificació, supressió, portabilitat o limitació enviant un correu a consorci@forestal.cat o bé per correu ordinari a C/ Jacint Verdaguer, 3. 17430 Santa Coloma de Farners, acompanyant còpia del document oficial que us identifiqui. Teniu dret a presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades. Conservarem les seves dades personals mentre no ens manifesti el contrari.


Conec els drets i deures que deriven del Reglament general de protecció de dades-Reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril de 2016, i per això Accepto les condicions

Escriviu el text de la imatge:
Entreu a sota els caràcters mostrats

consorci(@)forestal.cat | Avís legal | RGPD
SANTA COLOMA DE FARNERS La Casa del Bosc. C/ Jacint Verdaguer, 3 · Tel. +34 972 842708 Fax +34 972 843094
SOLSONA Plaça del Camp, 7 · Tel./Fax 973 48 13 29
Membres de: