CA | ES | EN | FR
Eleccions al CPF

Eleccions al CPF 2022

El proper 26 de febrer es faran les eleccions per determinar la representativitat dels propietaris i propietàries forestals privats de Catalunya al Consell Rector del Centre de la Propietat Forestal (CPF). El CPF és l’eina a través la que els propietaris/es forestals i l’administració treballem per recolzar la gestió forestal sostenible en els boscos de titularitat privada.

Des del Consorci Forestal de Catalunya hem treballat una candidatura unitària amb: la Federació Catalana d’Associacions de Propietaris Forestals (BOSCAT), l’Institut Agrícola Català de Sant Isidre (IACSI), la Unió de Pagesos (UPC) i Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya (JARC). Treballar plegats és del tot necessari per donar resposta als reptes que tenim i per treure el màxim profit també de les oportunitats que se’ns presenten.
 
Aquests són els representants acordats de la candidatura UNITS PEL BOSC:

Josep M. Saurí i Abella, propietari forestal del Vallès Oriental, ramader i representant del Consorci Forestal de Catalunya a la coalició.

Manuel Busquet i Arrufat,  propietari forestal del Bages, advocat i representant de BOSCAT.

Marc Comalrena de Sobregrau i Esteve, propietari i enginyer forestal del Vallès Occidental i representant d’IACSI.

Josep Rius i Prat, propietari forestal del Bages, ramader i representant de la UPC.

Eduard de Ribot i Porta, propietari i enginyer forestal de la comarca de la Selva, membre de la comissió permanent del Consorci Forestal de Catalunya i representant de JARC a la coalició.


Cal que tingueu present que el procés electoral que s’acaba de posar en marxa té dues fases: la recollida d’avals de la candidatura i les votacions.
 

JA PODEU SIGNAR DIGITALMENT I ENVIAR EL VOSTRE AVAL ABANS DEL 13 DE GENER DE 2022

Ens pots fer arribar l'aval de dues maneres: En format digital (sempre que la signatura sigui digital) enviant el document a eleccions@forestal.cat

En paper, adjuntant còpia del NIF, a les nostres oficines de Santa Coloma de Farners o Solsona.

 

Per tal de poder votar heu de figurar al cens electoral provisional que trobareu a la pàgina del Centre de la Propietat Forestal. Al cens podeu comprovar que les   vostres dades siguin correctes   i també  podeu demanar un canvi de mesa electoral si ho considereu convenient. Podeu sol·licitar-ho del 9 al 24 de desembre.

El dissabte 26 de febrer les eleccions seran de manera presencial, a les diferents oficines a Catalunya dels Serveis Territorials d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, així com a nombroses oficines comarcals, que podeu veure detallades a l’annex 2 de l’Ordre de convocatòria d’eleccions.

Si voleu demanar el vot per correu ho heu de fer de manera presencial en aquestes mateixes oficines presentant aquesta sol·licitud abans de l’11 de febrer.


El calendari electoral és el següent:

9 a 24 de desembre: termini per formular reclamacions al cens provisional

31 desembre: publicació del cens definitiu

3 al 18 de gener: presentació de candidatures

Fins a 11 de febrer: es pot demanar el vot per correu
 
10 de febrer: inici de la campanya electoral
 
26 de febrer: eleccions

 
Ens trobem davant d’una època molt important en la que hem de fer arribar amb força la nostra veu per defensar el paper dels boscos i del conjunt del sector forestal en reptes com l’adaptació al canvi climàtic, la recuperació econòmica, el desenvolupament de la bioeconomia i la millora del nostre entorn. És per això que uns animem perquè exerciu el vostre dret de vot a la mesa electoral que us pertoqui o bé mitjançant el vot per correu. Moltes gràcies!

 


consorci(@)forestal.cat | Avís legal | RGPD
SANTA COLOMA DE FARNERS La Casa del Bosc. C/ Jacint Verdaguer, 3 · Tel. +34 972 842708 Fax +34 972 843094
SOLSONA Plaça del Camp, 7 · Tel./Fax 973 48 13 29
Membres de: