CA | ES | EN | FR
L'ACTUALITAT
El Consorci defensa posar en valor la normativa sectorial i l'ocupació responsable del territori davant la intenció de canvis radicals en la legislació d'urbanisme
31-07-2017
Les mancances de les polítiques d'urbanisme dels darrers 20 anys han portat a una proposta de canvis radicals que s'ha traduït en una proposta de Llei que pretén sumar en un sol text la llei d'urbanisme, la d'ordenació del territori i la de paisatge.

Tot i que el text-proposta es va llançar el 2014 amb molt bones intencions i promeses de consens i participació, tot plegat ha quedat en paper mullat i el resultat és una llei que des d'una visió marcadament urbanita, deixa de costat la normativa sectorial i limita encara més els drets dels propietaris dels anomenats espais oberts. Terrenys rústics en la legislació actual.

Al següent enllaç hi podeu consultar les al·legacions que s'han fet al text.Enllaços relacionats
www.forestal.cat/bdds/imatges_db/biblioteca/BIBLIOTECA_DOCUMENT1_1193600015012403.pdf


Comparteix  Facebook Twitter Email

Quality Suber liderarà un Grup Operatiu a nivell estatal per al control del corc del suro
31-07-2017
L'agrupació de productors Quality Suber liderarà un Grup Operatiu a nivell estatal per al control del corc del suro. En aquest grup hi participen entitats i organismes d'altres zones sureres de l'estat espanyol, així com el Consorci Forestal i COSE.


Comparteix  Facebook Twitter Email

El Consorci liderarà un projecte INTEREG per agrupar productors de pinyó i millorar el procés de recol·lecció i comercialització del producte
28-07-2017
La Cooperativa Serveis Forestals, juntament amb el CTFC i el Centre Regional de la Propietat Forestal d'Occitània, han presentat recentment el projecte d'innovació i millora de la competitivitat en la producció i aprofitament del pinyó de Pinus Pinea amb el qual es pretén millorar les tècniques de quantificació de la producció i recollida de pinyes, així com estructurar el sector per concentrar l'oferta de producte.


Comparteix  Facebook Twitter Email

Ja podeu consultar online la revista Catalunya Forestal 132
21-07-2017

El número 132 de la revista Catalunya Forestal, editada des del Consorci Forestal de Catalunya, i corresponent al 2n trimestre de l'any 2017, ja ha sortit a la llum.

En aquesta ocasió, s'hi tracta, entre d'altres temes: L'avet Douglas, una espècie amb bones perspectives de mercat - Assemblea General del Consorci Forestal de Cataunya - Franges d'Urbanitzacions - Al·legacions a l'Agència del Patrimoni Natural - Cadastre i registre de la propietat - Preus de la fusta.

Podeu consultar-la i descarregar-vos-la a l'enllaç adjunt.Enllaços relacionats
www.forestal.cat/bdds/imatges_db/revistes/document_1/REVISTA_1476500015006359.pdf


Comparteix  Facebook Twitter Email


consorci(@)forestal.cat | Avís legal
SANTA COLOMA DE FARNERS La Casa del Bosc. C/ Jacint Verdaguer, 3 · Tel. +34 972 842708 Fax +34 972 843094
SOLSONA Centre d’Empreses Innovadores del Solsonès (edifici CTFC). Pujada seminari s/n · Tel./Fax 973 48 13 29
Membres de: