CA | ES | EN | FR
L'ACTUALITAT
Una trentena d’assistents a la presentació a Solsona de la candidatura Consorci Forestal-BOSCAT
09-12-2016
Una trentena d’assistents han participat aquest matí a Solsona a la presentació de la candidatura Consorci Forestal-BOSCAT a les eleccions al Consell Rector del Centre de la Propietat Forestal (CPF), que es duran a terme el següent dissabte 17 de desembre.
L’acte, que ha tingut lloc a la Sala Gòtica de la seu del Consell Comarcal del Solsonès, ubicada al Palau Llobera, ha estat presentat pel secretari general del Consorci Forestal de Catalunya, Joan Rovira, qui ha defensat la transcendència pel sector d’aquesta convocatòria electoral al sí del Consell Rector del CPF. “Cal que el 17-D una majoria de propietaris anem a votar; l’Administració ha de veure que ens mobilitzem” ha afirmat Rovira. A continuació ha estat el torn del candidat número 4 de la llista, Eduard de Ribot, que ha destacat durant la seva intervenció la importància d’haver aconseguit “una coalició unitària d’organitzacions forestals diverses sota un objectiu comú: vetllar pel futur del bosc”. De Ribot ha reivindicat també que “els propietaris volem ser protagonistes de les polítiques forestals que es promouen des del govern”. Durant la presentació també han intervingut el número 3 de la candidatura, Josep Rius, qui ha indicat que “una de les prioritats del sector és la necessitat de regularitzar l’ús social del bosc: cal posar-hi seny”, així com Ramon Bosch, número 5, qui ha reclamat que “l’Administració estigui al costat del propietari forestal i l’ajudi a professionalitzar-se”. Demà dissabte, acte central de campanya a Vic - El recinte firal El Sucre de Vic serà l’escenari demà dissabte 10 de desembre de l’acte central de la campanya de la candidatura Consorci Forestal-BOSCAT. Tindrà lloc a partir de les 10h a l’Auditori Marià Vila d’Abadal i comptarà amb la presència i els parlaments dels cinc membres de la candidatura. Així mateix, durant el matí també hi haurà un esmorzar per a tots els assistents i diverses demostracions de treballs forestals.

Comparteix  Facebook Twitter Email

>> LLEGIR MÉS
Ja podeu consultar online la revista Catalunya Forestal 130
07-12-2016
En aquesta ocasió es tracta d'una edició especial ELECCIONS AL CONSELL RECTOR DEL CENTRE DE LA PROPIETAT FORESTAL, on es presenta la candidatura Consorci Forestal-BOSCAT.
Podeu descarregar-vos la revista a l'enllaç adjunt.

Enllaços relacionats
www.forestal.cat/bdds/imatges_db/revistes/document_1/REVISTA_9725200014811072.pdf


Comparteix  Facebook Twitter Email

>> LLEGIR MÉS
Vic acollirà dissabte l’acte central de la campanya de la candidatura Consorci Forestal-BOSCAT a les eleccions al Consell Rector del CPF
05-12-2016
La ciutat de Vic serà l’escenari, aquest proper dissabte 10 de desembre, de l’acte central de la campanya de la candidatura Consorci Forestal-BOSCAT a les eleccions al Consell Rector del Centre de la Propietat Forestal (CPF), que es duran a terme el següent dissabte 17 de desembre. Aquesta llista unitària està formada pel Consorci Forestal de Catalunya i BOSCAT, amb el suport d'Unió de Pagesos i Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya (JARC) i és encapçalada pel silvicultor i propietari forestal Josep Maria Vila d'Adabal i Serra.
Podeu llegir la nota sencera a l'arxiu adjunt.
Nota de premsa sencera  [Tipus: doc-128 Kb ]

Comparteix  Facebook Twitter Email

>> LLEGIR MÉS
Darnius acollirà el 16 de desembre una jornada tècnica sobre la qualitat del suro
02-12-2016
La Societat Cultural i Recreativa “La Concòrdia” de Darnius acollirà el proper divendres 16 de desembre la jornada tècnica "La qualitat del suro: classificació i valoració de les darreres campanyes. Avenços en el control del corc", organitzada pel Centre de la Propietat Forestal i el projecte Life+SUBER (que és coordinat pel Consorci Forestal de Catalunya).
Al document adjunt hi trobareu tota la informació amb el programa, que compta amb la participació de tècnics del CFC, entre d'altres experts en la matèria.
Programa de la jornada tècnica  [Tipus: pdf-2608 Kb ]

Comparteix  Facebook Twitter Email

>> LLEGIR MÉS

consorci(@)forestal.cat | Avís legal
SANTA COLOMA DE FARNERS La Casa del Bosc. C/ Jacint Verdaguer, 3 · Tel. +34 972 842708 Fax +34 972 843094
SOLSONA Centre d’Empreses Innovadores del Solsonès (edifici CTFC). Pujada seminari s/n · Tel./Fax 973 48 13 29
Membres de: