CA | ES | EN | FR
L'ACTUALITAT
Compartim la carta d'agraïment als associats de les diferents organitzacions membres de la candidatura Consorci Forestal - BOSCAT davant les eleccions al Consell Rector del Centre de la Propietat Forestal que van tenir lloc el passat 17 de desembre de 2016. Podeu accedir-hi fent clic al document adjunt.
Carta d'agraïment als associats  [Tipus: pdf-126 Kb ]

Comparteix  Facebook Twitter Email

Participació en un projecte europeu sobre el pinyó liderat per la Cooperativa Serveis Forestals
16-01-2017
La Cooperativa Serveis Forestals ha presentat una proposta de projecte a la 2a convocatòria POCTEFA del programa INTERREG V de projectes per desenvolupar els resultats obtinguts en el projecte executat l’any passat.
Estudi de mercat del pinyó de pi pinyer, desenvolupament de maquinària per a millorar i optimitzar la recollida de pinyes, desenvolupar sistemes de predicció de la producció i de concentració i oferta de producte així com la seva comercialització. El projecte, liderat per la Cooperativa Serveis Forestals, tindrà una durada de tres anys i hi participen el Consorci Forestal de Catalunya, el Centre Regional de la Propietat Forestal (França), el CTFC i l’empresa Forest Bioengineering Solutions (FBS).

Comparteix  Facebook Twitter Email

Participació en un projecte per a la creació d'un Grup Operatiu estatal sobre el procés de la lleva del suro
16-01-2017
El Consorci Forestal de Catalunya participa en la proposta de projecte per a la creació d’un Grup Operatiu (GO) a nivell estatal que treballa en la millora i modernització del procés de la lleva del suro.
El GO el lidera Trevinca, una empresa amb seu a Extremadura i també hi participen altres entitats de totes les CCAA amb suredes.

Comparteix  Facebook Twitter Email

Catalunya impulsa el control de la principal plaga del suro per la iniciativa de Quality Suber
13-01-2017
Quality Suber lidera la proposta per la creació d'un Grup Operatiu que busca innovar en les tècniques per al control biorracional del corc del suro (Coroebus undatus) amb l'objectiu de minimitzar els danys causats per la plaga en muntanyes suredes i amb això millorar la qualitat del suro i reduir les grans pèrdues ocasionades al sector.
Formen part del Grup Operatiu tant l'Institut de Química Avançada de Catalunya, com el Consorci Forestal de Catalunya i totes les organitzacions de les CCAA amb suro: Extremadura, Andalusia, València i Castella i Lleó.

Comparteix  Facebook Twitter Email


consorci(@)forestal.cat | Avís legal
SANTA COLOMA DE FARNERS La Casa del Bosc. C/ Jacint Verdaguer, 3 · Tel. +34 972 842708 Fax +34 972 843094
SOLSONA Centre d’Empreses Innovadores del Solsonès (edifici CTFC). Pujada seminari s/n · Tel./Fax 973 48 13 29
Membres de: