CA | ES | EN | FR
L'ACTUALITAT
Ja podeu consultar online la revista Catalunya Forestal 135
09-04-2018

Ja s'ha publicat el número 135 de la revista Catalunya Forestal, editada des del Consorci Forestal de Catalunya i corresponent al 1r trimestre de l'any 2018.

 

El reportatge central és La salut dels boscos en perill. A la revista també s'hi tracten, entre d'altres temes: La plaga del Matsucoccus en el pi marítim, les permutes, l'adaptació dels boscos al canvi climàtic, plantes aromàtiques i la taula de preus de la fusta.

 

Podeu consultar-la i descarregar-vos-la clicant aquíComparteix  Facebook Twitter Email

Reportatge de Quality Suber a Catalunya Ràdio
04-04-2018

El programa El Primer Sector de Catalunya Ràdio i Catalunya Informació ha emès un reportatge sobre el model d'èxit de l'empresa Quality Suber. N'han parlat amb el seu president, Rosendo Castelló i amb Jordi Puigdevall, un dels productors de suro i soci de Quality Suber. Escolteu-lo aquí, val molt la pena!Comparteix  Facebook Twitter Email

Engeguem una campanya de conscienciació a la societat dels beneficis d'una gestió forestal sostenible
23-03-2018

Aquesta setmana, aprofitant la celebració del Dia Internacional dels Boscos, hem posat en marxa una campanya de conscienciació a la societat de la importància de la gestió forestal sostenible.

Aquesta acció s'emmarca en la campanya "Respecta l'equilibri del món rural", que hem elaborat amb l'impuls de la Fundació del Món Rural, i que té per objectiu donar a conèixer les aportacions i beneficis de les pràctiques del món rural per al conjunt de la societat.
Aquí pots veure el vídeo de la campanya, i la infografia que l'acompanya.

https://youtu.be/-KOL5xJQ0l8

Comparteix  Facebook Twitter Email

Lleuger increment de preus de la fusta a la Taula de Vic
20-03-2018

La darrera sessió de la Taula de preus de la Llotja de Vic celebrada el dissabte 17 de març va estar marcada per una prudència d’increment de preus per part de la indústria.
 

La realitat és que les serradores tenen problemes per aprovisionar-se de fusta i al mateix temps tenen demanda de producte serrat. Altre cop, veiem com a la indústria és massa prudent per pujar els preus de la fusta, i en moments com l’actual, en què hi ha demanda no s’acaba d’entendre que a la taula de Preus només s’aconsegueix una petita millora per la banda baixa dels preus d’aquestes fustes en general.
Consulta més informació i la taula de preus.Comparteix  Facebook Twitter Email


consorci(@)forestal.cat | Avís legal
SANTA COLOMA DE FARNERS La Casa del Bosc. C/ Jacint Verdaguer, 3 · Tel. +34 972 842708 Fax +34 972 843094
SOLSONA Centre d’Empreses Innovadores del Solsonès (edifici CTFC). Pujada seminari s/n · Tel./Fax 973 48 13 29
Membres de: