CA | ES | EN | FR
L'ACTUALITAT
Visita d’estudiants a Quality Suber
18-10-2017

Més d’una vintena d’alumnes de l'escola de capacitació agroforestal casa Xifra de Santa Coloma de Farners han visitat les instal·lacions de Quality Suber SL. Allà se'ls ha explicat el procés de funcionament de l'empresa, des de l'entrada del suro a l'estiu, en plena campanya de pela, fins als diferents processos de tria en funció de la variació de les qualitats que arriben a la planta de l’empresa.Comparteix  Facebook Twitter Email

Ajuts als espais naturals, als hàbitats i les espècies, any 2018
13-10-2017

Fins el 10 de novembre de 2017 hi ha temps d'entrar les sol·licituds de subvencions per a les actuacions per a la restauració, conservació i millora dels espais naturals de Catalunya, els hàbitats i espècies, l'ordenació dels usos públics i les infraestructures vinculades a aquests usos i la divulgació del coneixement i la sensibilització en relació amb la seva gestió i conservació que convoca el Departament de Territori i Sostenibilitat. Més informacióComparteix  Facebook Twitter Email

El Consorci Forestal participa a la Jornada per a la creació d’una taula sectorial del suro a nivell estatal
12-10-2017

A la jornada que va tenir lloc a Castellar de la Frontera (Cádiz) del 9 al 10 d’octubre hi van participar les organitzacions de productors/propietaris de finques de suro de tot l’estat espanyol, representants de l’administració i els representats de la indústria del suro. Joan Rovira, secretari General del CFC, va assistir-hi en representació del productors de suro catalans.

L’acte va servir per constatar l’interés i el compromís del Ministeri d’Agricultura amb el sector del suro i per fixar un pla de treball per constituir una taula o una interprofessional, que aglutini productors i indústria i serveixi per promocionar el suro i la millora de la gestió dels boscos de sureda.
Veure fotografies de la Jornada


Comparteix  Facebook Twitter Email

Jornada sobre la situació, reptes i perspectives de les associacions de propietaris forestals
11-10-2017
El 24 d'octubre tindrà lloc a Sant Celoni la jornada "Situació, reptes i perspectives de les associacions de propietaris forestals ". Està adreçada a propietaris forestals, membres de les associacions, tècnics de l’Administració, industrials dels productes forestals i en general a tota persona interessada en la realitat de les associacions de propietaris forestals a casa nostra. La inscripció és gratuïta i es pot fer fins el 19 d'octubre. 
 


Comparteix  Facebook Twitter Email


consorci(@)forestal.cat | Avís legal
SANTA COLOMA DE FARNERS La Casa del Bosc. C/ Jacint Verdaguer, 3 · Tel. +34 972 842708 Fax +34 972 843094
SOLSONA Centre d’Empreses Innovadores del Solsonès (edifici CTFC). Pujada seminari s/n · Tel./Fax 973 48 13 29
Membres de: